reklama

Jídlo a pití

17.10.2017

Zápisky protivného hosta: Michelinský šéfkuchař přijede hostovat do pražské restaurace a thajská kuchyně má v Praze svůj tuk-tuk

Novinky z české gastroscény jsou tentokrát světové - z francouzské i thajské kuchyně.

17.10.2017

Podívejte se, jak v restauraci Chorvatský Mlýn připravují jaderské kalamáry se špenátem

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu...

12.10.2017

Na istrijské lanýže do Chorvatského Mlýna

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin...

16.10.2017

Připravte si nadýchané makové bochánky a koláč s karamelizovanými hruškami nebo zkuste knedlíky podle michelinského šéfkuchaře

Podzim v kuchyni voní mákem, hruškami i lahodnou čokoládou. Je ideální čas na pečení! A pokud nemáte zrovna chuť na...

13.10.2017

From Praskovějskoje With Love: Ruská whisky překvapila irskou chutí

13.10.2017

Chuť na jednu noc: Gastronomické pop-upy se objevují nečekaně, hosté je hledají i pomocí šifer

Objeví se a zase zmizí. Kdy a kde, do poslední chvíle většinou nikdo netuší. Takové je kouzlo pop-up projektů,...

13.10.2017

Stres řeším meditací, říká ředitel slevového portálu Klido.cz

Už nejsme jen slevový portál, říká Petr Sýkora, ředitel Klido.cz. Společnost založil ještě coby vysokoškolák, dnes...

13.10.2017

TOP vinařským cílem roku 2017 je Salon vín

Vítězem soutěže o nejpopulárnější TOP vinařský cíl se pro rok 2017 stal Salon vín České republiky. Rozhodlo o tom...

12.10.2017

Zápisky protivného hosta: Hledání podpory i prostoru. Skončí Kavárna, co hledá jméno a FreshCube?

Gourmetguruovi se v posledních dnech donesly zprávy o konci dvou pražských podniků. Je to ale konec definitivní?...

1 2 3 4 5 ... 55