reklama

Jídlo a pití

15.12.2017

Máme hodně blízko k jídlu a inspiraci nacházíme v chutích, říká ředitelka komunikační agentury Sun Marketing

Společnost Sun Marketing převzala Sandra Gligić před 11 lety a nyní s firmou plánuje velké změny. Nabízené...

14.12.2017

Nebudeme-li svorní, zanikneme. Poselství Libuše je stále aktuální, říká ředitel Národního divadla

Ředitel Národního divadla Jan Burian začne na jaře režírovat operu Libuše, která je stále velmi současným dílem....

14.12.2017

Tip na vánoční či silvestrovské občerstvení: Lososové chlebíčky s kaviárem na špejli

Pražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou v bistru Špejle...

13.12.2017

Štědrý večer u sousedů: Poláci připravují až dvanáct chodů. Patří k nim boršč i pšeničná kaše

Smažený kapr s bramborovým salátem, hrachová nebo rybí polévka, vánoční cukroví... Taková je štědrovečerní tabule...

13.12.2017

V Ungeltu sáhli po pistolích: Restaurace využívá přístroj, který dovolí nabízet vína po sklenkách bez zvětrání

V tisíciletých prostorách pražské restaurace Ungelt ve staroměstském Týně se skrývá obsáhlá vinotéka. Majitel teď...

11.12.2017

Elikatesy: Banánů berte, kolik unesete. Upečte z nich třeba chleba nebo připravte zmrzlinu

Ego! vám pravidelně přináší novinky z gastronomické scény. Nově zařazujeme rubriku kuchařky a cukrářky Elišky...

8.12.2017

Myšlénky stěhovavé: Koňak Martell změnil lahev i jméno

8.12.2017

Ryba z lázně: Zkuste místo štědrovečerního kapra konfitovaného platýse s citronem

Plánujete připravit letošní vánoční rybu trochu netradičně? Přemýšlíte, čím překvapit své blízké a jak překonat...

8.12.2017

V kuchyni si i myju nádobí, říká michelinský šéfkuchař, jehož restaurace pojme jen 12 hostů

Ve své restauraci Tilia v jihotyrolském Toblachu má šéfkuchař Chris Oberhammer pouze pět stolů. Sází na špičkové...

1 2 3 4 5 ... 56