reklama

Jídlo

13.10.2017

From Praskovějskoje With Love: Ruská whisky překvapila irskou chutí

13.10.2017

Zápisky protivného hosta

6.10.2017

Focaccia. Pečivo, které Italové jedí namočené v prvním ranním cappuccinu

Jednoduché italské pečivo se vyrábí z těsta podobného pizze. Pro minimum použitých ingrediencí se mu přezdívá...

6.10.2017

Zápisky protivného hosta

6.10.2017

Přímočará magie. Čistý Merlot Petit Enira 2012 nabízí aroma zralých černých bobulí

V Bulharsku se specializují na červené víno a umí ho opravdu dobře. Navštívili jsme vinařství ve slunečném údolí...

29.9.2017

Zápisky protivného hosta

29.9.2017

Kanadský žertík. Skvělá whisky Johnnie Walker X.R odsouvá do pozadí ostatní varianty značky

Aroma této geniální kombinace je omamně nasládlé, vyvážené. Vůni vyčarovaly sudy po Bourbon whiskey. "X" za extra a...

29.9.2017

Rybí nakopávák. Připravte si peruánské ceviche neboli syrové rybky v pikantní zdravé marinádě

Jsou svěží, zdravé a taky děsně dobré. Ceviche neboli rybky "uvařené" v kyselé marinádě. Lehký předkrm či...

22.9.2017

Zápisky protivného hosta

1 2 3 4 5 ... 43