reklama

Jídlo a pití

14.12.2017

Tip na vánoční či silvestrovské občerstvení: Lososové chlebíčky s kaviárem na špejli

Pražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou v bistru Špejle...

13.12.2017

Štědrý večer u sousedů: Poláci připravují až dvanáct chodů. Patří k nim boršč i pšeničná kaše

Smažený kapr s bramborovým salátem, hrachová nebo rybí polévka, vánoční cukroví... Taková je štědrovečerní tabule...

13.12.2017

V Ungeltu sáhli po pistolích: Restaurace využívá přístroj, který dovolí nabízet vína po sklenkách bez zvětrání

V tisíciletých prostorách pražské restaurace Ungelt ve staroměstském Týně se skrývá obsáhlá vinotéka. Majitel teď...

11.12.2017

Elikatesy: Banánů berte, kolik unesete. Upečte z nich třeba chleba nebo připravte zmrzlinu

Ego! vám pravidelně přináší novinky z gastronomické scény. Nově zařazujeme rubriku kuchařky a cukrářky Elišky...

8.12.2017

V kuchyni si i myju nádobí, říká michelinský šéfkuchař, jehož restaurace pojme jen 12 hostů

Ve své restauraci Tilia v jihotyrolském Toblachu má šéfkuchař Chris Oberhammer pouze pět stolů. Sází na špičkové...

6.12.2017

Podívejte se, jak v restauraci Tiskárna připravují španělského ptáčka

Skvostný španělský ptáček soupeří v nové pražské restauraci Tiskárna s plněným jehněčím hrudím. Za pozornost stojí i...

4.12.2017

Farmářské trhy se mění na vánoční. Co přinesou a kdy bude mít náplavka zimní pauzu?

Farmářský trh Náplavka na Rašínově nábřeží a částečně bezobalový trh Heřmaňák na Řezáčově náměstí přišly s vánoční...

4.12.2017

Zápisky protivného hosta: Lanýže k jemné omáčce s vejcem i k zabijačkovým hodům

4.12.2017

Zápisky protivného hosta: K Mincovně přibyla Tiskárna a na Žižkově zajděte pod Střechu

1 2 3 4 5 ... 267