Když jsem se okamžitě po zveřejnění nového michelinského průvodce dovolala Oldřichu Sahajdákovi, šéfkuchaři restaurace La Degustation, abych mu gratulovala k hvězdičce, stala jsem se poslem dobré zprávy.

"Gratulace, k čemu?" ozvalo se ze sluchátka typicky flegmatickým tónem. Když jsem ze sebe novinku vysypala, následovalo dlouhé ticho. "Já jsem zaskočený. Vůbec jsem s tím nepočítal," řekl pak Sahajdák pomaličku.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se