reklama

Petra Pospěchová

15.11.2013

Mladí a nadaní

Ještě jim nebylo osmnáct let, a už dokázali výjimečné věci. Ve sportu, literatuře, vědě. Jak je o mladé talentované...

19.10.2013

V bistru pro hipstery Plevel zvítězila forma nad obsahem, například u polívek

Tam, kde je dost dlouho dostatečná koncentrace hipsterů, vždycky dřív nebo později vznikne nějaké bezmasé bistro s...

9.10.2013

Forma a obsah Plevele

4.10.2013

Kavárna, střed světa

Místo intelektuálního setkávání i kvasu, politické shromaždiště, klubovna... Všechny tyto přídomky si zasloužily...

4.10.2013

Outdoorová čočka

Proti penízkům klasické hnědé čočky je ta červená trošku drobnější, liší se nejen barvou, ale taky chutí a hlavně...

2.10.2013

Bibimbap na faře

27.9.2013

Polenta, nebo žganci

Kukuřičná mouka je surovinou, která má nezastupitelné místo především v mexické a jihoevropské kuchyni. Na Balkáně z...

25.9.2013

Na výhled a na pivo

20.9.2013

Chuť léta v ústech

Stačí jedna salátová okurka, pár snítek máty a několik limetek a během hodiny můžete servírovat osvěžující pití,...

reklama