reklama

Iva Jakešová

22.8.2012

Chcete kvalitní maso, ryby nebo pečivo? Poradíme vám, kam pro ně v Praze zajít

Zajděte si pro steaky ze "šťastných" býků, pochutnejte na chlebu, který vydrží týden, a zkuste si vypěstovat bylinky...

22.8.2012

Kde nakoupit dobré jídlo

Zajděte si pro steaky ze "šťastných" býků, pochutnejte si na chlebu, který vydrží týden, a zkuste si vypěstovat...

16.2.2012

Hyperrealistická lahůdka

V newyorské restauraci Romera ani nestačíte vzít do ruky příbor a pozřít první sousto. Neurony ve vašem mozku si už...

4.11.2010

10 tipů, jak vybrat nůž do kuchyně

7.10.2010

Mistři pekaři: Jak se peče kváskový chleb, bruscheta a pravý francouzský croissant

Proč Francouzi milují croissanty? Co si Dánové nejraději mažou na žitný chléb? A kvůli čemu je uprostřed bagelu díra?...

29.9.2010

Podívejte se, jak se vyrábí tradiční americký bagel

Vydali jsme se do pražské pekárny Bakeshop, kde nám majitelka Danielle Cornfoot ukázala, jak upéct tradiční americké...

2.9.2010

Na talíři budou těstoviny

Pasta al dente jsou magická slova, která tvoří základ italské kuchyně. Podívejte se s námi, jak se vyrábějí a vaří...

11.8.2009

S chilli na jazyku

Chuť letní dovolené, to je kari na hlučné ulici v Bombaji, falafel v Libanonu nebo ďábelské neworleanské gumbo za...

18.11.2008

Bombardino & spol.

Dny se krátí a vrstvy oblečení přibývají. Ale když se v těle uhnízdí zima, někdy ani ty teplo nezaručí. Zaútočte na...

reklama