reklama

Petr Holec

24.5.2019

Pelmeně a brambory na ruský způsob? Da. Alespoň ve Food Depu na pražských Vinohradech

10.5.2019

Vinohradský Výčep není obyčejná hospoda, ani náhodou. Je spíše ukázkou skvělé moderní české gastronomie

26.4.2019

Grand Cru po Punčochářovi? Dva noví špičkoví kuchaři tvrdí, že je to pro ně výzva

12.4.2019

Maso v první řadě. Meatcraft na pražském Smíchově ctí svůj název a má i vlastní udírnu

5.4.2019

Komfortní asijské Khomfi se do pražského Karlína ještě vešlo. Naštěstí bez "gastro kýče"

3.4.2019

Každý chce Michelina. I když občas zavře restauraci

22.3.2019

Žádný ovar ani zázrak. Vepřové se vrací na scénu, tentokrát v žižkovském Porke

8.3.2019

Dobrá kuchyň. Novou korejskou restauraci v centru Prahy vyhledávají sami Asiaté. Brzy pochopíte proč.

22.2.2019

Synové lepšího Vietnamu. V Sons of Memeo sází na originální národní kuchyni bez českých "zlepšovadel"

reklama