reklama

Petr Holec

28.6.2019

Italský heavy metal v Praze. Riccardo Lucque se svou pizzou s bůčkem trefuje do českých chutí

14.6.2019

I koprovka musí štípat pod patrem, popisuje svou zálibu ve výrazných chutích šéfkuchař Výčepu Jiří Hrachový

Kdysi zběhl k cizinecké legii, teď má ale v Praze unikátně koncipovanou restauraci, i když po škole neuměl vůbec nic.

7.6.2019

Emanuele Ridi má konečně i svou pizzerii. Pravou neapolskou a možná nejlepší v Praze

24.5.2019

Pelmeně a brambory na ruský způsob? Da. Alespoň ve Food Depu na pražských Vinohradech

10.5.2019

Vinohradský Výčep není obyčejná hospoda, ani náhodou. Je spíše ukázkou skvělé moderní české gastronomie

26.4.2019

Grand Cru po Punčochářovi? Dva noví špičkoví kuchaři tvrdí, že je to pro ně výzva

12.4.2019

Maso v první řadě. Meatcraft na pražském Smíchově ctí svůj název a má i vlastní udírnu

5.4.2019

Komfortní asijské Khomfi se do pražského Karlína ještě vešlo. Naštěstí bez "gastro kýče"

3.4.2019

Každý chce Michelina. I když občas zavře restauraci

reklama