reklama

Petr Holec

16.11.2018

Restaurace Speciál vypadá speciálně jen na papíře. Některá jídla jsou překombinovaná, v jiných zase necítíte ingredience, které by v nich měly být

16.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: České víno a jídlo v roce jedna

9.11.2018

Menu v italské La Casa Trattoria je poskládané, jako by jej sepsali první Češi, kteří si po pádu komunismu vyrazili pod stan do Bibione

9.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kdo dnes potřebuje Michelin? My všichni!

2.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Zkraťte to!

19.10.2018

Café Elektric je kavárna, bistro i večerní bar odkazující na 20. léta. Odlišuje se svým stylem i menu, za nímž stojí mladá šéfkuchařka

12.10.2018

Podruhé a líp? Nová restaurace šéfkuchaře Miroslava Kaliny vezme výsostně plebejské jídlo, jako je obyčejná klobása, a povýší ho na haute cuisine

12.10.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Proč je v kurzu degustační menu

5.10.2018

The Mail Room je opravdové bistro ne kvůli módě. Kvalitou jednoduchých jídel se blíží fine diningu

reklama