reklama

Bedřich Kratochvíl

17.9.2012

Za ochutnání v mníšeckém Al Capone stojí pappardelle con carpaccio i skvělé pizzy

Restaurace Al Capone má dvě pobočky. První v Praze na Poříčí, druhou v Mníšku pod Brdy, asi půl hodiny autem z centra...

21.8.2012

Smlouvání o cenu se stalo naprosto normální

21.8.2012

Italská klasika v Mníšku

21.8.2012

Štěpán Šafařík: Důležité je vařit z prvotřídních italských surovin

16.7.2012

Do restaurace U smrku se chodí na zmrzlinu smaženou v koblihovém těstě

Podnik je to sice zastrčený kousek od hlavní ulice, ale lidé si do restaurace U smrku cestu nacházejí už celých...

10.7.2012

Kufry budou dál poskakovat

10.7.2012

Desetiletí frajírci se mění v intelektuály

10.7.2012

Pavel Eiselt: Pštrosí maso má skvělou chuť a není prorostlé tukem

10.7.2012

Koblížek a zmrzlina

reklama