reklama

vlb, hr

2.7.2013

Nadýchané ovocné knedlíky z toustového chleba. Uvařte si specialitu šéfkuchaře Tita Eliáše

Jsou lehoučké, nadýchané a mohou chutnat po každém ovoci, na které dostanete chuť. Podívejte se, jak se připravují...

25.6.2013

Jak se dělá správné cappuccino? Podívejte se pod ruku baristovi ze špičkové kavárny

Když se zeptáte pražského kávomilce, kam na kávu, Café Lounge bude pravděpodobný tip. Jako hlavní barista tu pracuje...

18.6.2013

Vypadá to trochu jako pizza, není to pizza. Jak upéct pravý alsaský tarte flambée?

Slaný koláč z chlebového těsta pekli dříve v Alsasku pekaři ze zbytků, aby vyzkoušeli, jak mají rozpálenou pec. Když...

21.5.2013

Ugrilujte si kuře, jako to dělají na Jamajce. Stačí si připravit speciální marinádu a ananas

Připravte svým hostům jamajské kuře a stanete se hvězdou počínající grilovací sezony. Marináda s dokonale vyváženým...

7.5.2013

Zajímavých příloh není nikdy dost. Vyzkoušejte křupavé špecle podle Tita Eliáše

Možností oživit si jídelníček není nikdy dost. Vyměňte knedlíky za křupavé špecle podle receptu Tita Eliáše,...

30.4.2013

Creme brulée pohladí na jazyku hříšnou vanilkou. Jak jej připravit?

Jestli má některý z dezertů v sobě kus francouzského šarmu, je to creme brulée. Chuť dezertu, který je téměř povinnou...

10.4.2013

Stačí tři vajíčka, pánev a můžete mít luxusní vaječnou omeletu. Jak na to?

V jednoduchosti je krása, říká šéfkuchař restaurace La Gare Vladimír Honzák a ukazuje, jak snadné je připravit...

31.3.2013

VIDEO: Jak uvařit vejce, aby nepopraskala, dobře se loupala a měla žloutek tak akorát

Stačí se řídit podle pár jednoduchých pravidel a už nesloupnete se skořápkou z vajíčka i polovinu bílku. Podívejte...

19.3.2013

Kohout na víně je absolutní francouzská klasika. Naučte se, jak ho uvařit

Tenhle recept si žádá kuchaře-amatéra s ambicí. Vyžádá si spoustu času, práce, kvalitního červeného vína, o tom, že...

reklama