reklama

Aneta Štefánková

12.11.2015

Indie v noblesním stylu: Šéf českého Vodafonu Balesh Sharma má rád jídlo ze své domoviny

Šéf českého Vodafonu Balesh Sharma nás vzal na indické jídlo, které zná ze své rodné země. Oběd jsme si dali v...

4.11.2015

Chcete zapůsobit neobvyklým předkrmem? Inspirujte se u řeckého šéfkuchaře

Řecká restaurace Kavala v pražských Dejvicích se před tři čtvrtě rokem proměnila z luxusního podniku na neformální...

26.10.2015

Jak se vyrábí pravý koňak na západě Francie? Ukážeme vám to krok za krokem

Rodina Marnier - Lapostolle vyrábí likér s esencí divokých pomerančů stejným způsobem už 135 let. Vypravili jsme se...

28.8.2015

Do Amsterdamu se sjely desítky lodí. Námořní slavnost Sail láká miliony diváků

Historické plachetnice i jejich repliky z celého světa, moderní lodě i malé čluny se jednou za pět let sjíždí v...

13.8.2015

Letní jídlo? Udělejte si klasický Caesar salát trochu jinak

Neexistuje snad větší salátová klasika než Caesar salát. Připravuje se z římského salátu, kuřecího masa a typického...

6.8.2015

Co máte v lednici? Zajímavé osobnosti nám ji otevřely. Ukážete ji i vy?

Lednice je středobodem každé kuchyně. Šest zajímavých osobností ukázalo Hospodářským novinám tu svou. Co v ní mají?...

1.7.2015

Podívejte se, jak se dělají křupavá kuřecí křídla Jáma

Když si Američan Max Munson v roce 1994 nedaleko pražského Václavského náměstí zakládal americko-mexickou restauraci...

16.6.2015

Podívejte se, jak dělají snídani šampionů vejce Benedikt v La Bottega di Finestra

Křupavé tousty se šunkou, ztraceným vejcem a lahodnou holandskou omáčkou - to je vejce Benedikt. Přestože název...

28.5.2015

Podívejte se, jak udělat božské italské tiramisu

Jak napovídá překlad slov tirami su neboli zvedni mě či vytáhni mě, tiramisu má za úkol zvednout náladu a povzbudit....

reklama