reklama

Petr Šoukal

6.2.2018

Candát s křupavou kůží? Sledujte triky šéfkuchaře restaurace V Zátiší

18.1.2018

Jak doladíte maso křehkého sumce? Třeba omáčkou ze šalotky

9.1.2018

Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost

14.12.2017

Tip na vánoční či silvestrovské občerstvení: Lososové chlebíčky s kaviárem na špejli

Pražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou v bistru Špejle...

6.12.2017

Podívejte se, jak v restauraci Tiskárna připravují španělského ptáčka

Skvostný španělský ptáček soupeří v nové pražské restauraci Tiskárna s plněným jehněčím hrudím. Za pozornost stojí i...

28.11.2017

Podívejte se, jak v Bistru Kaprova připravují královskou snídani

7.11.2017

Tousty po italsku? Patří na ně drůbeží játra a list šalvěje

17.10.2017

Podívejte se, jak v restauraci Chorvatský Mlýn připravují jaderské kalamáry se špenátem

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu...

10.10.2017

Podívejte se, jak v restauraci V Zahradě připravují kroupy vařené v jablečném cideru s vepřovou kotletou

Tradiční česká kuchyně připravená v moderní podobě z těch nejkvalitnějších surovin - taková je filozofie čerstvě...

reklama