reklama
21.9.2018

Lidé mají zkaženou chuť levnými pálenkami. Čeští a moravští destilatéři ale dokazují, že není slivovice jako slivovice, a i kořalka dokáže být na úrovni

Jen voda a ovoce, nic víc v jejich lahvích není. Čeští a moravští destilatéři dokazují, že pálenka...

20.9.2018

Inkoustové pero je vizitkou každého úspěšného muže, říká obchodní ředitel holdingu Winning Group Ondřej Blaho

Ondřej Blaho vede obchodní činnost holdingu Winning Group a nejen pro byznys čerpá inspiraci v knihách. Už...

19.9.2018

Ačkoliv přibývá malých palíren, kořalky nejsou pitím pro střední proud. To chceme změnit, říkají autoři projektu Lihovárek.cz

Objevovat a pít kvalitní alkohol je prostě baví. A tak se Jakub Gottwald a Zdeněk Linc jedné noci rozhodli, že to...

14.9.2018

Vzít spacák, ešus, rum a nechat se vést vlastní duší. Čeští trampové vyráží na vandry už sto let a stále věří, že toulat se venku je normální

Sbalit si to nejnutnější, co člověk potřebuje k přežití, přihodit lahev něčeho ostřejšího a vyrazit...

13.9.2018

Projektor mám na mítinky i filmové večírky, říká zakladatel platformy Lafluence Peter Varga

Zakladatel platformy Lafluence Peter Varga si potrpí na praktické vychytávky. Oblíbil si bezdrátová sluchátka,...

7.9.2018

Středověký kontaktní boj není žádná hra, svádíme opravdové bitvy. Soupeře je potřeba vybít do posledního, říkají ženy utkávající se v neobvyklém sportu

Na první pohled možná vypadají křehce. Než oblečou zbroj a s mečem v ruce zamíří...

6.9.2018

Parkuji už jedině s radarem, říká ředitelka technologické společnosti ABB Tanja Vainiová

Tanja Vainiová řídí firmu, která dodává digitální technologie do průmyslu. Nezůstává pozadu, a sama si...

3.9.2018

Dveře i srdce dokořán: Stanislav Sadílek pomáhá klukům bez domova i smyslu života. Za své skutky nyní získal titul Laskavec

Nadace Karla Janečka v rámci projektu Laskavec oceňuje lidi, kteří nezištně konají dobré skutky. Srpnovým Laskavcem...

31.8.2018

V Česku je mnoho šéfcukrářů, kteří přeceňují své zkušenosti. Důležité je sbírat znalosti z jiných zemí a kultur, říká Lukáš Skála

Lukáš Skála tvrdí, že cukráři jsou trochu ušláplí svými kuchařskými kolegy a nikdo se na ně neptá. "Dezert...

reklama