reklama

Eliška Klanicová

19.2.2018

Nebojte se domácího uzení! Připravte si kachní prsa ovoněná cukrem, skořicí a pomerančovou kůrou

Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala prestižní londýnský gastronomický institut Le Cordon Bleu. Pro ego!...

31.1.2018

Karamelizujte! Připravte si neodolatelné fudge z bílé čokolády

Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala prestižní londýnský gastronomický institut Le Cordon Bleu. Pro ego!...

17.1.2018

"Pátá chuť" umami: Proč je nemožné dát si jen jeden kousek sýra a jak s tím souvisí obliba asijské kuchyně

Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala prestižní londýnský gastronomický institut Le Cordon Bleu. Pro ego!...

5.1.2018

Příloha i hlavní hvězda: Jak připravit hedvábnou bramborovou kaši

Ego! vám pravidelně přináší novinky z gastronomické scény. Nově zařazujeme rubriku kuchařky a cukrářky Elišky...

11.12.2017

Banánů berte, kolik unesete. Upečte z nich třeba chleba nebo připravte zmrzlinu

Ego! vám pravidelně přináší novinky z gastronomické scény. Nově zařazujeme rubriku kuchařky a cukrářky Elišky...

27.11.2017

Není kuřecí jako kuřecí: Které maso vybrat a jak k němu připravit skvělou omáčku z pečených paprik

Ego! vám pravidelně přináší novinky z gastronomické scény. Nově zařazujeme rubriku kuchařky a cukrářky Elišky...

reklama