reklama
Téma 19.1.2018

Oběd na tácu i na stojáka. Navštívili jsme tři pražské lidové jídelny, kde fronta občas stojí až za roh

Jsou rychlé, chutné, levné. Nejsou ale pro každého. Někdo by do lidové jídelny nevkročil, jinému naprosto vyhovují, a...

Téma 19.1.2018

Kouzlo zvané automat

Na dlaň, tácek i na vidličku, jídlo a nápoje studené i teplé. Ze starověkého Říma, středověkých trhů nebo od...

Rozhovor 19.1.2018

Reportér a veterán CNN Tomáš Etzler se po 26 letech vrátil do Čech. Už jsem toho viděl dost, říká

"V Číně mě třiadvacetkrát zatkli. Pamatuji si odtamtud scény jako vystřižené z Francouzské spojky," říká žurnalista,...

Rozhovor 19.1.2018

"Symfonii? Ani zdálky," říká jeden z nejúspěšnějších skladatelů filmové hudby Petr Ostrouchov

Hudebně doprovodil snímky Želary, Občanský průkaz nebo trilogii Zahradnictví. Jeho firma Animal Music vydala už na...

Portrét 19.1.2018

Sany učí sprejovat i seniory. Holky můžou všechno a v graffiti subkultuře už nejsou diskriminované, říká

Natočila film o emancipaci ženského graffiti, vystupuje pod uměleckým jménem Sany a dnes učí zacházet se sprejem...

Jídlo 19.1.2018

Nerušit, jíme!

Jídlo 19.1.2018

Nebuďte konzervy!

Sloupek 19.1.2018

Utajený klenot

Sloupek 19.1.2018

Uraz mě, ale kvalitně

Sloupek 19.1.2018

Neklidná zóna Jana Bartáčka: A netrhejte je krutě!

Sloupek 19.1.2018

Velká vizita Josefa Veselky: Syndrom předčasné šedivosti

Knihy 19.1.2018

Moje čtení: ředitelka Uměleckoprůmyslového musea Helena Koenigsmarková

Helena Koenigsmarková řídí Uměleckoprůmyslové museum v Praze, jež právě prošlo rozsáhlou rekonstrukcí. Před ní je...

Komiks 19.1.2018

Další, prosím

Za psycholožkou Královou chodí lidé se svými traumaty a trápeními. A to i prezidentští kandidáti. Komiks o jednom...

Speciál 19.1.2018

Mistr obou stylů z Jizerských hor

Přestože Radim Nyč poznal mnoho světových lyžařských tratí včetně té v Calgary, kde na olympiádě získal bronz ve...

Speciál 19.1.2018

Krkonoše, Šumava, Jeseníky...