reklama
Editorial 30.6.2017

Titulní stránky, které nevyšly

Téma 30.6.2017

Nejlepší kuchaři, které neznáte 2

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor....

Téma 30.6.2017

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Nemám rád hlášku, že určitý host je VIP, říká Pavel Býček z Alcronu

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor. A především skvěle vaří.

Téma 30.6.2017

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Hmyz na talíři není můj šálek kávy, říká Marek Šáda z Bellevue a Mlýnce

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor. A především skvěle vaří.

Téma 30.6.2017

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Zatím si netroufám na japonskou rybu Fugu, říká Ondřej Koráb z The Grand Mark Prague

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor. A především skvěle vaří.

Téma 30.6.2017

Nejlepší kuchaři, které neznáte: O nůž pečujeme jako o svatý grál, říká Želechovský z Buddha Baru

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor. A především skvěle vaří.

Téma 30.6.2017

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Největší gastronomický hřích jsou módní trendy diet, říká Jan Kvasnička z La Gare

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor. A především skvěle vaří.

Téma 30.6.2017

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Pinzeta je na trhání obočí, do kuchyně nepatří, říká Přemek Forejt z Entrée

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor. A především skvěle vaří.

Téma 30.6.2017

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Kuchařovo ego nemá v kuchyni co dělat, říká Patrik Bečvář ze Selského dvora

Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor. A především skvěle vaří.

Rozhovor 30.6.2017

Jíst maso je přirozené. Jen se s ním musí zacházet s úctou, říká mladá šéfkuchařka Markéta Libánská

V pubertě koketovala s vegetariánstvím, nyní šéfuje grilu ve známém pražském řeznictví. Markéta Libánská se dokázala...

Rozhovor 30.6.2017

Nad filmem bych ještě hůl nelámal, říká výkonný šéf karlovarského festivalu Kryštof Mucha

Rád by se zase podíval na dobrý český film o lidech, kteří žijí v Praze a mají přibližně stejné radosti i starosti...

Portrét 30.6.2017

Ve službách saúdského krále: mladý český architekt pomáhal stavět nejdražší metro na světě

Mladý architekt Ondřej Chudý byl v týmu, který v Saúdské Arábii staví nejdražší metro světa. Čech žijící v Londýně...

Jídlo 30.6.2017

Zápisky protivného hosta

Jídlo 30.6.2017

"Přiostřený" likér: Cointreau s krvavým pomerančem je zemětřesením v koktejlové kultuře

Suroviny a výrobní postupy likéru Cointreau jsou bedlivě střeženým tajemstvím. Master distiller ho však obohatila o...

Jídlo 30.6.2017

Steak s vůní lesa: Grilované žampiony portobello se hodí k odlehčené letní večeři

Grilování bez masa je jako oheň bez kouře. Ale existují výjimky. Třeba takové portobello. Jen tak v burgeru, plněné...

Knihy 30.6.2017

Knižní tipy na léto: Svěrákova pohádka, česká exulantka v Kanadě či italský marketingový humbuk

Aleš Palán a Irena Jirků v knižních tipech doporučují nově vydanou rozhlasovou pohádku Zdeňka Svěráka. Česká...

Knihy 30.6.2017

Moje čtení: scénáristka a spisovatelka Tereza Brdečková

Tereza Brdečková sama píše, v poslední době zvláště scénáře, a právě kvůli nim také hodně čte.

Knihy 30.6.2017

Zpět do minulosti

Ohlédnutí občas není na škodu. Někdy přitom najdete i skvělou knihu.

Umění 30.6.2017

11 tipů na filmy z Varů: Křižáček s Rodenem, Western o soužití dělníků, Baby Driver s kazeťákem

Které z titulů, jež okouzlily publikum předních zahraničních přehlídek, letos uvede nejznámější český filmový...

Jízda 30.6.2017

Na Vzteklouna nezapomenu

S vykloubeným ramenem by cestu do práce neodřídila, tak jí koupili Mercedes automat. Za volantem má...

Letní čtení 30.6.2017

Letní povídka Michala Viewegha: Paštikáři po dvaceti letech

Letní čtení 30.6.2017

Letní povídka Ivy Pekárkové: Děti

Letní čtení 30.6.2017

Letní povídka Josefa Veselky: Soňa

Letní čtení 30.6.2017

Letní povídka Jana Bartáčka: Výpadek

Letní čtení 30.6.2017

Letní povídka Bogdana Trojaka: Permoníci

Páteční oběd 30.6.2017

Berlín, Las Vegas a Haná: podnikatel a kreativec Radek Holík chce v Olomouci vybudovat startupovou líheň

Mladý podnikatel Radek Holík ukazuje Olomouci, jak pracují a jedí kreativci a světoběžníci. "Banky přesvědčilo až...

Grilování u jezírka. Architekti navrhli zahradu, v níž je možné žít

"U domu na okraji Prahy měli zahradu hotovou, ale stále v ní něco postrádali," říká zahradní architekt...

O pergole uvažujte už při projektování domu. Hitem jsou "denní" postele, říká architekt Ferdinand Leffler

Jak správně vybrat pergolu? Podle architekta Ferdinanda Lefflera se odpověď skrývá v nás samotných.