reklama

Jídlo a pití

12.4.2019

Maso v první řadě. Meatcraft na pražském Smíchově ctí svůj název a má i vlastní udírnu

12.4.2019

Lahev z regálu. Pět rad, jak si odnést ze supermarketu fajn víno

5.4.2019

Komfortní asijské Khomfi se do pražského Karlína ještě vešlo. Naštěstí bez "gastro kýče"

5.4.2019

Syndrom zpoceného sedla aneb Posezení se someliérskou celebritou u Bugsy’s DNA ginu

3.4.2019

Michelin zveřejnil jména nejlepších restaurací, v Praze má teď jeho "talíř" i Benjamin, Salabka a Levitate

Konec března znamená pro šéfkuchaře a restauratéry jediné - udílení gastronomických Oscarů. Počet hvězd i ocenění Bib...

3.4.2019

Každý chce Michelina. I když občas zavře restauraci

27.3.2019

Most potřebuje nakopnout, jinak se utopí v nostalgii, říká restauratér Jan Hawelka. Na Ústecku buduje úspěšnou síť podniků

Opustil studium na dopravní fakultě a v jednadvaceti letech otevřel v Chomutově svou první kavárnu. Podnikatel Jan...

22.3.2019

Bublinky na divoko od Dopffa: prominentní a hodně živé, světlé jako peří čápů

22.3.2019

Žádný ovar ani zázrak. Vepřové se vrací na scénu, tentokrát v žižkovském Porke

1 2 3 4 5 ... 15