reklama

Jídlo a pití

15.2.2019

Nejen skvělá Belgie. Nový podnik v centru Prahy nabízí to nejlepší z malé země s velkým významem, i gastronomickým

8.2.2019

Horský bufet nové generace: Akční stánkaři vyhlásili konec klobásám a tatrankám, v lese vaří jídlo pro sportovce

Gastronomicky procestovali půl republiky, aby nakonec zakotvili v malé chatrči uprostřed lesů. Pavel Šišma...

8.2.2019

Žufánkovy rarity v moravském Fort Knox: Ant Distillate, Campari Bitter a MBGO

1.2.2019

San Carlo není žádná italská kamufláž. Jejich neapolská pizza nepotřebuje reklamu, jen sníst

1.2.2019

Šedá rulanda z ryzlinkového ráje je výbornou patrnerkou k řízku i frankfurtské grüne Soße

25.1.2019

Pražská kavárna, verze venkov: Šíření kávové kultury vnímají jako poselství, i proto se nebáli otevřít podniky tam, kde doposud vládl turek a rozpustné

Nejde jim výhradně o byznys. Chtějí také šířit kávovou osvětu. Podnikavé mladé lidi z Nymburka, Ostravice či...

25.1.2019

Málo muziky za málo peněz. Bistro Ořechovka sice oživilo unikátní prostor, jídlu by ale prospěla slušná porce kreativity

25.1.2019

Jasno za Měsíčního svitu. Original Moonshine od Ole Smoky Distillery působí zprvu jako vtip, zaujme ale překvapivou chutí jdoucí od pečeného masa po mango

25.1.2019

Gourmetguru: Ze smíchovské Belgie k čínskému roku prasete

1 2 3 4 5 ... 18