reklama

Jídlo a pití

14.12.2018

Hammerhead na pokračování. Letos osmadvacetiletá česká sladová whisky "zpevnila" a je parádním kouskem

14.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kašli na hvězdu, vař bůček

7.12.2018

Bistru Kaprova obměna v kuchyni prospěla. Výsledkem spolupráce dua kuchařů Leštiny a Dostála je výborné, výrazně italské menu

Bistro Kaprova v centru Prahy je univerzálním místem, kam se dá přijít najíst i napít v kteroukoliv denní dobu. Ovšem...

7.12.2018

Husa ve Vídni, díl druhý. Cuvée Quattro od vinaře Gagera nejdříve na patře drhne, po pár minutách se ale otevře chuť borůvek a mletého černého máku

7.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Proč si restaurace nemáme vybírat podle sociálních sítí

30.11.2018

Fúze fúzí: V restauraci Food Lab se mísí střední Evropa, Itálie, Asie i Mexiko. Za návštěvu stojí, skutečnou "laboratoří jídla" se ale případně teprve stane

30.11.2018

Zima je tady! Když se skotská whisky Johnnie Walker spojí s Hrou o trůny, přijdou Bílí chodci

30.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Nakup a prostě vynásob třemi

30.11.2018

Maníci od piva. Dva Slováci v Praze otevřeli první český on-line výčep. Pijáci si objednají z klidu domova a mohou ochutnat i méně známé regionální značky

Donedávna to byla science fiction. Dlouholetí přátelé Matúš Karaffa a Marek Hotovčin ale svou představu...

1 2 3 4 5 ... 20