reklama

Jídlo a pití

8.11.2019

Dobře, jednoduše, ale trochu draze. V Dejvické 34 si otevřel bistro šéfkuchař Tomáš Černý

8.11.2019

Neklidná zóna Jana Bartáčka: Fleky pravdy

8.11.2019

Dobrá lahev: Ještě jeden příběh

25.10.2019

Poslední restaurace s normálními cenami v srdci Prahy. St. Martin hraje k bůčku jazz

11.10.2019

Nahoru a dolů na Občanské plovárně aneb Jak se dá skvělá francouzská kachna utopit v teplém víně

11.10.2019

Dobrá lahev: Pozdrav babího léta, s německým ryzlinkem od Resse

27.9.2019

Poctivá hostina v polích. Na Jitrách v Semicích se jí moderně, česky i evropsky

27.9.2019

Dobrá lahev: Klenot s vůní jalovce

20.9.2019

Píšu kdykoliv, třeba cestou v autě, svěřuje se úspěšný podnikatel i spisovatel Michal Vaněček

Udělat knížku je podle něj jako pracovat na podnikatelském projektu, třeba na informačním systému. Autor pohádek,...

1 2 3 4 5 ... 9