reklama

Jídlo a pití

18.5.2018

Grappa Piu je pálenkou ze směsi matolin muškátu, tramínu a Müller Thurgau. Voní po fialkách a ostružinách

18.5.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: V tom aby se prase vyznalo

18.5.2018

Restaurace V Zahradě nabízí čistě a moderně provedenou českou gastronomii, jež si nedodává falešnou zajímavost asijskými dotyky

14.5.2018

První dámy českých restaurací prozradily svoje triky. Připravte si podle nich chřestové kremrole, kari nebo brownies

Chřest si v Česku dáte nejčastěji s holandskou omáčkou nebo v podobě risotta. Oslovili jsme proto tři kreativní...

11.5.2018

Víno pana spisovatele. Padesát let stará lahev Chateauneuf du Pape může být famózní a nepřekonatelná, ale také zlomená a odpadlá

11.5.2018

Jídlo k literatuře prostě patří. Uvařte si hrabalovské kančí se šípkovou omáčkou a rozmarýnem ze Slavnosti sněženek

4.5.2018

Přitažlivé vůni Tullamore DEW XO dominují banány. V chuti se k nim přidávají datle, rozpoznatelné od prvního doušku

7.5.2018

Být autentistou znamená brát přírodu vážně a mít odpovědnost k půdě. Je to ale tvrdá práce s nejistým výsledkem, říkají přírodní vinaři

Petr Kočařík a Bogdan Trojak se řadí mezi tzv. autentisty, tedy přírodní vinaře, jejichž produkce je maximálně šetrná...

4.5.2018

Divoký jako jeho víno. Autentista Jaroslav Osička se vrací k tradiční výrobě bez chemikálií, lahve dodává do New Yorku nebo Londýna

Autentická vína Jaroslava Osičky si můžete objednat v nejprestižnějších restauracích v Praze. Dodává je...

1 2 3 4 5 ... 43