reklama

Jídlo a pití

21.6.2019

Moje čtení: Ředitel pivovaru Svijany Roman Havlík

Ředitel pivovaru Svijany si samozřejmě čte o pivu. Ale kromě něj má Roman Havlík rád dobrodružství...

14.6.2019

I koprovka musí štípat pod patrem, popisuje svou zálibu ve výrazných chutích šéfkuchař Výčepu Jiří Hrachový

Kdysi zběhl k cizinecké legii, teď má ale v Praze unikátně koncipovanou restauraci, i když po škole neuměl vůbec nic.

7.6.2019

Emanuele Ridi má konečně i svou pizzerii. Pravou neapolskou a možná nejlepší v Praze

7.6.2019

Dobrá lahev: Na víně ve škole

24.5.2019

Pelmeně a brambory na ruský způsob? Da. Alespoň ve Food Depu na pražských Vinohradech

24.5.2019

Značně zdatné - ňůmejk z Blatné aneb Jak se z pálenky stává whisky

17.5.2019

Ani naturální vinaře naše víno nezajímalo, pak změnili názor, říká Gruzínka, jež vozí Čechy do své vlasti za přírodním unikátem

Pro Gruzii charakteristické kvevri víno mívalo neprávem pověst jednoho z nejhorších nápojů planety. Čechům ho...

10.5.2019

Vinohradský Výčep není obyčejná hospoda, ani náhodou. Je spíše ukázkou skvělé moderní české gastronomie

10.5.2019

Cavy jaksepatří: Bublinky pro žirafy na ostrově Grand Canaria

1 2 3 4 5 ... 13