reklama

Jídlo a pití

19.1.2018

Nebuďte konzervy! Oregonský Pinot Noir v plechovce je kvalitní víno

19.1.2018

Oběd na tácu i na stojáka. V pražských lidových jídelnách fronta občas stojí až za roh

Jsou rychlé, chutné, levné. Nejsou ale pro každého. Někdo by do lidové jídelny nevkročil, jinému naprosto vyhovují, a...

19.1.2018

Kouzlo zvané automat: Pražská Koruna byla revoluční, Londýňané si vymohli repliku

Na dlaň, tácek i na vidličku, jídlo a nápoje studené i teplé. Ze starověkého Říma, středověkých trhů nebo od...

18.1.2018

Jak doladíte maso křehkého sumce? Třeba omáčkou ze šalotky

17.1.2018

"Pátá chuť" umami: Proč je nemožné dát si jen jeden kousek sýra a jak s tím souvisí obliba asijské kuchyně

Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala prestižní londýnský gastronomický institut Le Cordon Bleu. Pro ego!...

17.1.2018

Vše musí být halal. S ředitelem české kanceláře Emirates jsme ochutnali palubní menu

K dubajským aerolinkám se Bořivoj Trejbal podle svých slov přihlásil "na drzovku" a k pohovoru připojil show s...

12.1.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Snězte, co vám dáme

12.1.2018

Recenze: Více chuti! O vytracených čerstvých bylinách v restauraci Rita Cavolo

12.1.2018

Rok Prostějovské starorežné. Vyzrálá česká pálenka připomíná anýzovky ze Středomoří

1 2 3 4 5 ... 54