reklama

Jídlo a pití

18.1.2018

Jak doladíte maso křehkého sumce? Třeba omáčkou ze šalotky

17.1.2018

"Pátá chuť" umami: Proč je nemožné dát si jen jeden kousek sýra a jak s tím souvisí obliba asijské kuchyně

Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala prestižní londýnský gastronomický institut Le Cordon Bleu. Pro ego!...

17.1.2018

Vše musí být halal. S ředitelem české kanceláře Emirates jsme ochutnali palubní menu

K dubajským aerolinkám se Bořivoj Trejbal podle svých slov přihlásil "na drzovku" a k pohovoru připojil show s...

12.1.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Snězte, co vám dáme

12.1.2018

Recenze: Více chuti! O vytracených čerstvých bylinách v restauraci Rita Cavolo

12.1.2018

Rok Prostějovské starorežné. Vyzrálá česká pálenka připomíná anýzovky ze Středomoří

9.1.2018

Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost

5.1.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Já (ne)děkuji! Vlezlá úslužnost zkazí sebelepší jídlo

5.1.2018

Recenze: Všechno dobré, konec špatný v Bistru Kaprova

Kuchař Tomáš Černý ví, že ďábel se v gastronomii skrývá v detailech. Vývar vyladil do posledního detailu, lanýže z...

1 2 3 4 5 ... 54