reklama

Jídlo a pití

29.5.2020

(Jedno)hubky: Hipsteři zničí všechno - i víno

29.5.2020

Nové Vallmo zkouší štěstí na starém místě

Rozhoduje lokalita, lokalita a zase lokalita, zní známé klišé realitního byznysu. A totéž platí v gastronomii. Jsou...

29.5.2020

Povídka Jana Bartáčka: Capo di tutti bouri mouri

22.5.2020

(Jedno)hubky: Vzpomeň si na koronáč a plať

22.5.2020

Recept: Bříško za syrova. S irským hovězím, které není tak tučné, se při přípravě tatarského bifteku dobře pracuje

Vypečený bok z mladého selete ještě ladí s jarem, ale šťavnatý vodní meloun již vítá léto. Překvapivá kombinace...

7.5.2020

Recept: Bříško za syrova. S irským hovězím, které není tak tučné, se při přípravě tatarského bifteku dobře pracuje

Hovězí tatarák je klasika. Většinou jej děláme ze svíčkové, ale skvělý je také z bříška. Respektive ze spodní části...

7.5.2020

(Jedno)hubky: Přijde konec gastrofašismu?

24.4.2020

Vzkaz v lahvi: Povelikonoční králíček

24.4.2020

(Jedno)hubky: Tučné časy za "koronáče"

1 2 3 4 5 ... 7