reklama

Jídlo a pití

6.8.2019

Takhle nějak chutná samet s mořskou podchutí... Skvělá Itálie s dotykem Česka v MG Restauraci

2.8.2019

Pod mostem chutná, i když... Nové, oditalizované poděbradské Sotto Ponte s výhradami i pochvalami

2.8.2019

Dobrá lahev: Výlet z budoucnosti

22.7.2019

Nečesky česky. Originální Punčochářův byznysmodel v jeho nové „dvojrestauraci“ U Matěje

28.6.2019

Italský heavy metal v Praze. Riccardo Lucque se svou pizzou s bůčkem trefuje do českých chutí

28.6.2019

V jednoduchosti je... bistro. Takhle fungují podniky, které staví menu pouze na jednom jídle či surovině

Jejich koncepty postrádají to, co bývá neduhem mnohých českých restaurací - přeplácanost, překombinovanost,...

28.6.2019

Dobrá lahev: ... a také dobře utajena. Proč se japonská Chita stala mezi whisky unikátem?

21.6.2019

Moje čtení: Ředitel pivovaru Svijany Roman Havlík

Ředitel pivovaru Svijany si samozřejmě čte o pivu. Ale kromě něj má Roman Havlík rád dobrodružství...

14.6.2019

I koprovka musí štípat pod patrem, popisuje svou zálibu ve výrazných chutích šéfkuchař Výčepu Jiří Hrachový

Kdysi zběhl k cizinecké legii, teď má ale v Praze unikátně koncipovanou restauraci, i když po škole neuměl vůbec nic.

1 2 3 4 5 6 7