reklama

Jídlo a pití

6.2.2018

Candát s křupavou kůží? Sledujte triky šéfkuchaře restaurace V Zátiší

31.1.2018

Karamelizujte! Připravte si neodolatelné fudge z bílé čokolády

Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala prestižní londýnský gastronomický institut Le Cordon Bleu. Pro ego!...

31.1.2018

Lidé v Praze milují jídlo a rádi se u něj setkávají, říká šéfkuchař restaurace SaSaZu Andy Tan

Andy Tan se narodil na indonéské Jávě, za gastronomií však zamířil do Londýna, Paříže, Haagu i Amsterdamu. V...

30.1.2018

Populární brněnská barmanská dvojice otevírá čtvrtý bar, tentokrát zaměřený na whiskey

Jan Vlachynský a Andrej Vališ, kteří mají na kontě už tři úspěšné brněnské podniky, ve čtvrtek 1. února otevírají...

24.1.2018

Všechny kuchyně světa jsou provázané, říká šéfkuchař Radim Gerlich. V restauraci La Loca zavedl sdílení chutí

Mám ráda tvrzení, že jídlo sbližuje. Když se navíc ochutnává společně, platí to dvojnásob. Stejný názor má i...

18.1.2018

Jak doladíte maso křehkého sumce? Třeba omáčkou ze šalotky

17.1.2018

"Pátá chuť" umami: Proč je nemožné dát si jen jeden kousek sýra a jak s tím souvisí obliba asijské kuchyně

Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala prestižní londýnský gastronomický institut Le Cordon Bleu. Pro ego!...

17.1.2018

Vše musí být halal. S ředitelem české kanceláře Emirates jsme ochutnali palubní menu

K dubajským aerolinkám se Bořivoj Trejbal podle svých slov přihlásil "na drzovku" a k pohovoru připojil show s...

9.1.2018

Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost

1 2 3 4 5 ... 268