reklama

Rubriky

6.12.2017

Podívejte se, jak v restauraci Tiskárna připravují španělského ptáčka

Skvostný španělský ptáček soupeří v nové pražské restauraci Tiskárna s plněným jehněčím hrudím. Za pozornost stojí i...

4.12.2017

Farmářské trhy se mění na vánoční. Co přinesou a kdy bude mít náplavka zimní pauzu?

Farmářský trh Náplavka na Rašínově nábřeží a částečně bezobalový trh Heřmaňák na Řezáčově náměstí přišly s vánoční...

4.12.2017

Zápisky protivného hosta: Lanýže k jemné omáčce s vejcem i k zabijačkovým hodům

4.12.2017

Zápisky protivného hosta: K Mincovně přibyla Tiskárna a na Žižkově zajděte pod Střechu

30.11.2017

Šéfkuchařka "Kamu" Rundusová: V Asii jsem se učila vařit od domorodců

Šéfkuchařka Kamila Rundusová alias Kamu vkládá do vaření velkou energii. Vydává se tisíce kilometrů za odlišnými...

30.11.2017

Vánoce po italsku: Kohoutí vývar a kuře s parmazánovou pěnou

Češi jsou, co se týče vánoční gastronomie, konzervativnější než Italové. Ti totiž nemají jedno národní jídlo, které...

29.11.2017

Fotorecept: Připravte si vanilkové rohlíčky, které se rozplývají. Na másle nešetřete a rohlíčky obalujte horké

Vanilkové rohlíčky patří k Vánocům stejně jako kapr s bramborovým salátem. Jak na to, aby byly správně křupavé,...

28.11.2017

Francouzským vinařem roku je dle prestižního Guide Hachette 2018 sklepmistr šampaňského domu Alfred Gratien

Tradiční šampaňské Alfred Gratien ze severofrancouzského města Épernay získalo řadu ocenění z prestižních vinařských...

28.11.2017

Podívejte se, jak v Bistru Kaprova připravují královskou snídani

1 2 3 4 5 ... 268