reklama

Rubriky

8.11.2017

Třikrát svatomartinská husa: Šéfkuchaři radí kořenit badyánem, přidat kapustové listy nebo celerové pyré

Chystáte se letos připravovat svatomartinkou husu doma? Nechte se inspirovat recepty předních českých šéfkuchařů....

8.11.2017

Svatomartinské víno: Co musí splňovat a dokdy bychom ho měli vypít?

Svatomartinské víno může být vyrobeno pouze z určených odrůd. Víte, ze kterých? A víte, dokdy musíte mladé víno...

7.11.2017

Nová barová loď zakotvila na pražské náplavce. Láká na koktejly a promítání, teplo v ní bude i přes zimu

Před pěti lety se nechali přesvědčit, aby koupili lodní kýl. Dnes vedou dva mladí bratři barovou loď, s níž chtějí...

7.11.2017

Tousty po italsku? Patří na ně drůbeží játra a list šalvěje

6.11.2017

Kam v Praze na svatomartinské hody? Přinášíme pět tipů na místa, kde nešlápnete vedle

Svatý Martin byl sice ve skutečnosti poustevník, dnes však jeho svátek slavíme pečínkami a mladým vínem. Připravili...

4.11.2017

Koktejl se správnou chemií: Připravte si "svítící" drink podle barmanů z pražského Chemistry baru

Denis Havlena a Jakub špaček si na Vinohradech otevřeli bar ve stylu chemické laboratoře. Pro magazín ego! vymysleli...

2.11.2017

Zápisky protivného hosta: Američan otevřel ve Vršovicích kavárnu s 500 stolními hrami z celého světa

Začátkem října v Praze naplno otevřela velmi netradiční kavárna Bohemia Boards & Brews. Její specialitou není latté...

1.11.2017

Jaké bude letošní svatomartinské víno? Hroznů se urodilo méně, ale jsou kvalitní, říkají čeští vinaři

První ochutnávka nového ročníku vína patří tradičně svatomartinskému. Čeští a moravští vinaři slibují, že jeho...

1.11.2017

Nové kuchařské knihy: Řešíte, nebo hřešíte? A jak upéct bezlepkový dort, který je k nerozeznání od toho z cukrárny

Představujeme nové kuchařské knihy, které se tentokrát nesou nejen v duchu zdravých trendů. V knize mladé kuchařky a...

1 2 3 4 5 6 7 ... 268