reklama

Rubriky

17.1.2018

"Pátá chuť" umami: Proč je nemožné dát si jen jeden kousek sýra a jak s tím souvisí obliba asijské kuchyně

Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala prestižní londýnský gastronomický institut Le Cordon Bleu. Pro ego!...

17.1.2018

Vše musí být halal. S ředitelem české kanceláře Emirates jsme ochutnali palubní menu

K dubajským aerolinkám se Bořivoj Trejbal podle svých slov přihlásil "na drzovku" a k pohovoru připojil show s...

9.1.2018

Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost

5.1.2018

Příloha i hlavní hvězda: Jak připravit hedvábnou bramborovou kaši

Ego! vám pravidelně přináší novinky z gastronomické scény. Nově zařazujeme rubriku kuchařky a cukrářky Elišky...

14.12.2017

Tip na vánoční či silvestrovské občerstvení: Lososové chlebíčky s kaviárem na špejli

Pražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou v bistru Špejle...

13.12.2017

Štědrý večer u sousedů: Poláci připravují až dvanáct chodů. Patří k nim boršč i pšeničná kaše

Smažený kapr s bramborovým salátem, hrachová nebo rybí polévka, vánoční cukroví... Taková je štědrovečerní tabule...

11.12.2017

Banánů berte, kolik unesete. Upečte z nich třeba chleba nebo připravte zmrzlinu

Ego! vám pravidelně přináší novinky z gastronomické scény. Nově zařazujeme rubriku kuchařky a cukrářky Elišky...

10.12.2017

V Ungeltu sáhli po pistolích: Restaurace využívá přístroj, který dovolí nabízet vína po sklenkách bez zvětrání

V tisíciletých prostorách pražské restaurace Ungelt ve staroměstském Týně se skrývá obsáhlá vinotéka. Majitel teď...

8.12.2017

V kuchyni si i myju nádobí, říká michelinský šéfkuchař, jehož restaurace pojme jen 12 hostů

Ve své restauraci Tilia v jihotyrolském Toblachu má šéfkuchař Chris Oberhammer pouze pět stolů. Sází na špičkové...

1 2 3 4 5 ... 268