reklama

Jídlo

18.1.2019

Prasátko pro štěstí. Český Bohemia Sekt Prestige 36 se vyrovná velkým vzorům z Champagne. A je to vskutku to nejlepší párování k sulcu

11.1.2019

Maso, pivo a hlavně dobré jídlo. Meat Beer se daří být moderní českou restaurací, navíc přihodí štiplavou Asii a Mexiko

11.1.2019

Místo sody gin a citron vyměnit za pomeranč. Slavný koktej Negroni slaví sto let

11.1.2019

Chybějící stránka menu Petra Holce: Neuč se, nauč se!

21.12.2018

Kostelní 16 je bistro se správným duchem. Oslní grilem s dřevěným uhlím a slušnou nabídkou masa i mořských plodů

21.12.2018

Něco k oříškům. Vacqueyras 2014 z vinařství Les Richards má vyvážené a opojné aroma, chuť jde od černých třešní až po tóny doutníkového humidoru

21.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ulice a la Michelin

14.12.2018

Hammerhead na pokračování. Letos osmadvacetiletá česká sladová whisky "zpevnila" a je parádním kouskem

14.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kašli na hvězdu, vař bůček

1 2 3 4 5 ... 61