reklama

Jídlo

16.11.2018

Hodně nespeciální Speciál

16.11.2018

Spresso: rukavice hozená kávovým likérům

16.11.2018

České víno a jídlo v roce jedna

9.11.2018

Menu v italské La Casa Trattoria je poskládané, jako by jej sepsali první Češi, kteří si po pádu komunismu vyrazili pod stan do Bibione

9.11.2018

Rozzlobené tapas. Víno Abad Dom Bueno svou poklidnou chutí a překvapivě silnou vůní skvěle doplňuje společné stolování

9.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kdo dnes potřebuje Michelin? My všichni!

2.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Zkraťte to!

2.11.2018

Pálenka měsíčního svitu. Poitín Mountain Strength od Glendalough Distilery je nebezpečné pít nejen za úplňku, stojí ale za ochutnání

19.10.2018

Café Elektric je kavárna, bistro i večerní bar odkazující na 20. léta. Odlišuje se svým stylem i menu, za nímž stojí mladá šéfkuchařka

1 2 3 4 5 ... 60