reklama

Jídlo

18.5.2018

Restaurace V Zahradě nabízí čistě a moderně provedenou českou gastronomii, jež si nedodává falešnou zajímavost asijskými dotyky

18.5.2018

Grappa Piu je pálenkou ze směsi matolin muškátu, tramínu a Müller Thurgau. Voní po fialkách a ostružinách

18.5.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: V tom aby se prase vyznalo

11.5.2018

Jídlo k literatuře prostě patří. Uvařte si hrabalovské kančí se šípkovou omáčkou a rozmarýnem ze Slavnosti sněženek

11.5.2018

Víno pana spisovatele. Padesát let stará lahev Chateauneuf du Pape může být famózní a nepřekonatelná, ale také zlomená a odpadlá

4.5.2018

Přitažlivé vůni Tullamore DEW XO dominují banány. V chuti se k nim přidávají datle, rozpoznatelné od prvního doušku

4.5.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Nechceš kuřárny? Najdou si tě samy

27.4.2018

Bistro "téměř" Hezky česky: Vývar s knedlíčky bez knedlíčků, paprikový dripping jako od Pollocka nebo syrová jehněčí kotleta

27.4.2018

Vítání severského jara. Dostat se k norskému vínu je obtížné, k atmosféře fjordů se ale hodí i ryzlink z německého vinařství Gustavshof

1 2 3 4 5 ... 52