reklama

Jídlo

14.12.2018

Hammerhead na pokračování. Letos osmadvacetiletá česká sladová whisky "zpevnila" a je parádním kouskem

14.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kašli na hvězdu, vař bůček

7.12.2018

Husa ve Vídni, díl druhý. Cuvée Quattro od vinaře Gagera nejdříve na patře drhne, po pár minutách se ale otevře chuť borůvek a mletého černého máku

7.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Proč si restaurace nemáme vybírat podle sociálních sítí

30.11.2018

Fúze fúzí: V restauraci Food Lab se mísí střední Evropa, Itálie, Asie i Mexiko. Za návštěvu stojí, skutečnou "laboratoří jídla" se ale případně teprve stane

30.11.2018

Zima je tady! Když se skotská whisky Johnnie Walker spojí s Hrou o trůny, přijdou Bílí chodci

30.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Nakup a prostě vynásob třemi

23.11.2018

Nahoru a dolů v Dobromile. V letenské restauraci znají správnou míru, nepěstují degustační minimalismus ani nezabíjejí obžerstvím

23.11.2018

Do letošního Beaujolais se vinařům podařilo "uschovat" dlouhé teplé léto. V chuti jsou cítit třešně i pikantní skořice

1 2 3 4 5 ... 61