reklama

Rubriky

10.1.2020

Dish je maso. Oblíbená "burgrárna" otevřela druhou pobočku, která se zaměřuje i na steaky a barbecue

10.1.2020

Samoobsluha: V uhlíkových stopách

6.12.2019

Stará dobrá Itálie u Equilibristy. Zdejšího šéfkuchaře jste v televizi určitě neviděli, ale vaří senzačně

22.11.2019

Pražský Žižkov vkročil do moderní doby. Alespoň svým novým Signor bistrem v zastrčené uličce

8.11.2019

Dobře, jednoduše, ale trochu draze. V Dejvické 34 si otevřel bistro šéfkuchař Tomáš Černý

25.10.2019

Poslední restaurace s normálními cenami v srdci Prahy. St. Martin hraje k bůčku jazz

11.10.2019

Nahoru a dolů na Občanské plovárně aneb Jak se dá skvělá francouzská kachna utopit v teplém víně

27.9.2019

Poctivá hostina v polích. Na Jitrách v Semicích se jí moderně, česky i evropsky

13.9.2019

Pomalu a dobře. V restauraci Amuni na to jdou sicilští majitelé přes slow food

1 2 3 4 5 ... 67