reklama

Rubriky

20.3.2015

Ragú s parohy. V Rakousku vás ke zvěřině dovedou lyže a chytré brýle

Zima již sice končí, ale v posledních letech se zvěřině na talíři daří celoročně. V rakouských lyžařských...

20.3.2015

Telecí líčka na červeném víně

Seznamte se s majstrštyky českých restaurací Představujeme kuchaře, kteří připravují jídla podle originálních,...

13.3.2015

V hlavní roli žampion. Kdo chce zhubnout, nemůže zvolit lépe

Husí játra, nostalgickou vzpomínku na masopustní hodování, nadlehčují u tohoto jarního pokrmu křehké plátky žampionů...

13.3.2015

Provokatérka z Islay

13.3.2015

Tipy měsíce

6.3.2015

Špagety z tuňáka s pomerančem mohou evokovat Itálii, ale voní po Asii

Tuňák je bomba. Ať cotto, tedy vařený, či crudo, syrový. Ten na snímku nepoznal ani horkost rozpálené pánve, ani...

6.3.2015

Kdo bude platit?

6.3.2015

Tipy měsíce

6.3.2015

Presovaná kachna - Canard a la press

Představujeme kuchaře, kteří připravují jídla podle originálních, většinou neobvyklých receptur.

1 ... 63 64 65 66 67