reklama

Rubriky

18.8.2017

Navždy skautem. Novými členy se často stávají dospělí, říká ředitel Skautského institutu Miloš Říha

Uzel na skautském šátku se prý nesmí rozvázat, dokud jeho nositel nevykoná dobrý skutek. "Náš stejnokroj původně...

11.8.2017

Jak obout mileniály: Pro mladou generaci jsme vyrobili americké tenisky, říká marketingový ředitel Bati

"Když prodáváte boty, prodáváte z velké části emoce a ty se dají ovlivnit," říká Ondřej Cedidla. S...

4.8.2017

Je ve mně trochu Bati, říká milovnice rybích pokrmů a právnička Alice Kubíčková

Alice Kubíčková se do advokacie snaží vnést více lidskosti. "Nejsem právnička, která kráčí přes mrtvoly,...

28.7.2017

Největší oříšek byl ázerbájdžánský chléb, říká Pavel Jandura, který dodává do světa velké pekařské stroje

V Rusku, Ázerbájdžánu, Ghaně nebo Chile. Tam všude vyrábí pečivo velkopekárny navržené v Liberci. Obchody jezdí...

21.7.2017

Za rok to roztočíme na Letenském kolotoči, říká ředitel Národního technického muzea Karel Ksandr

O Karlu Ksandrovi se říká, že dbá na společenský bonton. A když ředitel Národního technického muzea přichází s...

14.7.2017

Zakladatel Liftaga Ondřej Krátký: Nechceme být průtokovým ohřívačem amatérských šoférů

Pro lidi, jejichž životy se odvíjejí ve světě mobilních aplikací, Ondřej Krátký spoluzaložil a spravuje taxislužbu...

30.6.2017

Berlín, Las Vegas a Haná: podnikatel a kreativec Radek Holík chce v Olomouci vybudovat startupovou líheň

Mladý podnikatel Radek Holík ukazuje Olomouci, jak pracují a jedí kreativci a světoběžníci. "Banky přesvědčilo až...

23.6.2017

Jsme aktivní na sociálních sítích, mladí lidé jsou naši budoucí cestující, říká ředitel Českých drah

Železnice má u nás hlubokou tradici ještě z dob Rakouska-Uherska. "Nejsme ale historický artefakt, jdeme s...

16.6.2017

Líbí se mi thajský způsob života i tamní gastronomie, říká šéfkuchařka Sushi Time Olga Pavlíková

Ještě jí nebylo třicet, a už stihla spoluzaložit úspěšnou restaurační značku. Olga Pavlíková je šéfkuchařkou bister...

1 2 3 4 5 6 7