reklama

Rubriky

25.11.2016

Buon appetito & byznys nad Vltavou. Poobědvali jsme ve stylové restauraci italského šéfkuchaře Emanuela Ridiho

Potřebujete se uchýlit do klidu, na zajímavé místo, kde se dá řešit práce, dobře najíst a ještě se těšit...

18.11.2016

Lehkost především. Šéfka marketingu značky Volkswagen nás vzala do nového bistra Zdeňka Pohlreicha

Martina Valterová má ráda odlehčené restaurace i prostory. Bistro považuje za moderní styl rychlého, a přesto...

11.11.2016

Jak se pozná dobrý bar? S marketérem Petrem Bezdíčkem jsme si dali prémiové pití

Marketér Petr Bezdíček chodí do Krystal Bistra v Karlíně jako do "závodky". Tedy pokud lze takto označit podnik...

4.11.2016

Malé Soho pod Zlatým křížem. Majitel hračkářství Hamleys nás vzal na japonské nudle

Majitel hračkářství Hamleys Pavel Čmelík rád zapomíná na českou klasiku. Asijské jídlo mu teď vyhovuje nejvíc. Je to...

27.10.2016

Tlumené barvy jídlu sedí. Majitel Moris design si oblíbil žampionový krém v rustikální restauraci U Havlíčků

Šéf firmy Moris design Radomír Klofáč nás vzal do své srdcové restaurace U Havlíčků v pražské Michli. Objednal si...

21.10.2016

V palubní kantýně: Ředitel Sazky Robert Chvátal sází na asijskou kuchyni

Šéf Sazky Robert Chvátal má rád kvalitní zdravé jídlo, pro které z kanceláře nemusí daleko. Sešli jsme se s ním v...

14.10.2016

Vyměnil partituru za golfový míček. Operní pěvec Vratislav Kříž prozradil, jak se stoluje v Japonsku

Sólista opery Národního divadla Vratislav Kříž hostoval v mnoha zemích světa od Ameriky přes Spojené arabské emiráty...

7.10.2016

Páteční oběd s šéfem PwC Legal: Jednoduše a zdravě v prvním pražském cyklopodniku

Advokát Michael Mullen vede firmu PwC Legal a závodí na kole. Není tedy divu, že jsme s ním poobědvali v...

1 ... 3 4 5 6 7