reklama

Sledujte nás na sítích

Můj styl 16.2.2018

Není těžké mě oslovit, říká zpěvačka skupiny Mydy Rabycad Žofie Dařbujánová ujíždějící na sekáčových bizarnostech

Téma 16.2.2018

I smrt lze prožít stylově. Pohřební inovátoři nabízí on-line poslední přání, designové parte nebo optimistickou rakev

Pro mnohé nedotknutelné téma smrti, respektive toho, co následuje po ní, může mít svou lidštější tvář....

Jídlo 16.2.2018

"Šampaňské z hrušek" Kirchmayr Birnenschaumwein je lehké a osvěžující. Hodí se jako aperitiv i jen tak odpoledne na chuť

Portrét 16.2.2018

Do vinařství přichází mladá krev udávající nový směr. Lepší vína bychom mohli dělat do deseti let, říká sommeliér Pavel Chrást

Domácí vinařství by mělo udělat tlustou čáru za svou horší minulostí. Do deseti let budeme dělat lepší...

Sloupek 16.2.2018

Neklidná zóna Jana Bartáčka: Teorie všeho

Jídlo 16.2.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Co dospělí, mají si kde hrát?

Téma 16.2.2018

Muži od masné tyče: V Česku existují stovky kebabáren s podobným jídlem, ale různými příběhy jejich majitelů

O budoucnosti kebabu loni hlasovali europoslanci, ale kebabárny dál i v Česku válcují svou konkurenci...

Jídlo 16.2.2018

Jednoduše a dobře: Dejvické bistro Na břehu Rhony sází na francouzskou klasiku i jídla z domácích kuchařek

Majitelé známých vinoték Na břehu Rhony konečně udělali krok do plnohodnotné gastronomie, otevřeli bistro v pražských...

Sloupek 16.2.2018

Jazzová dílna Zuzany Válkové: Sudety jedna, Sudety dva

Knihy 16.2.2018

Moje čtení: Ředitel nakladatelství Academia Jiří Padevět

Jiří Padevět řídí nakladatelství Academia, sám píše o historii a také si o ní čte. A nejen...

Sledujte nás na sítích