Říká se o něm, že má skvělý gastronomický nos. Klidně otevře novou restauraci tam, kde jiní zkrachovali, a má úspěch. Tomáš Karpíšek umí najít díru na trhu. Založil a řídí úspěšnou síť restaurací, jezdí po světě a zjišťuje, že dojít nejdál vlastně znamená vracet se domů - k české kuchyni.
Ve vaší restauraci La Degustation Boheme Bourgeoise jsou základem typicky česká jídla. Jak moc dostala česká kuchyně v uplynulých desetiletích na...

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.