brownies
Dva sladké recepty na zahnání splínů z nekončící zimy připravila pekařka Katarzyna Kordylewska. Své vyhlášené čokoládové cukrovinky zvané brownies doplnila koláčem z kakaového těsta.

Dnes vaří
Katarzyna Kordylewska, pekařka a cukrářka

Čokoláda má v sobě něco magického, co lidi spojuje," říká pekařka Katarzyna Kordylewska. "Tahle magie může mít spoustu podob, pro každého jinou. Může být měkká a mléčná, ale taky ostrá a temně hnědá." Právě na hořké čokoládě se rozhodla postavit oba dnešní recepty: brownies a čokoládový koláč.

Brownies byly vyhlášenou specialitou pekárny Vila Baltika, kterou Katarzyna Kordylewska po třech letech začátkem března opustila.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.