Gastronomický festival Foodparade má za sebou svůj první ročník Autor ▪ Libor Fojtík
O víkendu proběhl v Praze první ročník gastronomického festivalu Foodparade, jehož cílem bylo zlepšení kvality stravování a podpora mladých kuchařských talentů. Celé dva dny mohli návštěvníci ochutnat zajímavé pokrmy a dopřát si cenově dostupný labužnický zážitek.
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...
Ačkoliv měl letošní únor o den víc, tržby hospodským a dalším podnikatelům v gastronomii v porovnání s loňskem klesly o procento. Pokračuje tak trend z počátku roku, kdy jim v lednu tržby meziročně spadly o pět procent. Jde o data bez započítání...