Bilance sekce Jídlo na ihned.cz za rok 2011 je úctyhodná - objevilo se tu více než 500 textů, videí, receptů. Podívejte se na deset z nich, které mi zůstaly nejvíce v paměti. Ať už mi otevřely oči jako řada investigativních textů Petry Pospěchové, nebo mě inspirovaly k přípravě chutnějších nedělních obědů jako recepty od nejlepších kuchařů v Česku.

1. Potraviny dělí střední Evropu. Porovnejte, kudy kvůli jídlu vede železná opona

Srovnání potravin, které se objevují na spodních příčkách potravního řetězce v Česku a v sousedním Německu nebo Rakousku nevychází pro české supermarkety právě nejlépe. Petra Pospěchová se tomuto tématu letos věnovala velmi systematicky a výsledkem je řada zajímavých článků pro každého, kdo nakupuje v Česku.

Potraviny dělí střední Evropu. Porovnejte, kudy kvůli jídlu vede železná opona - čtěte ZDE

Jak chutná dno. Testovali jsme levné potraviny z Česka a Německa - čtěte ZDE

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se

Související články