Centrem restaurace je Crudo bar, kde se budou připravovat studené speciality včetně italského sashimi. Suroviny jsou vystaveny ve vitrínách na baru.
Foto: HN – Jiří Koťátko
Dnes se v Praze odehrává dlouho očekávaná premiéra. Po totální rekonstrukci a se zcela novým konceptem otevírá CottoCrudo. V prostorách, kde ještě na podzim hosté obdivovali dokonalost michelinského Allegra, mohou poprvé vyzkoušet restauraci, jejíž jméno v překladu znamená "vařený a syrový".

V interiéru nezůstal z původní restaurace kámen na kameni. Michelinské Allegro je definitivně minulostí. Nové CottoCrudo chce být neformální, i když elegantní restaurace s vysokou kvalitou kuchyně. Jak je postaveno nové menu, shrnuje ve zkratce název restaurace.

CottoCrudo doslova znamená "vařený a syrový". Šéfkuchař Richard Fuchs bude svým hostům nabízet klasickou italskou kuchyni (cotto) v kombinaci s tradičním italským sashimi a dalšími specialitami italské studené kuchyně (crudo). Ty budou kuchaři připravovat na speciálním baru, přímo na očích hostům, kteří si jídlo objednali.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.