Ředitel karlovarského závodu Jan Becher Vladimír Darebník patří mezi dva vyvolené, kteří vědí, jak se dělá Becherovka.
Foto: hr
Jen šest až sedm lidí poznalo od druhé světové války, kdy Karlovy Vary opustlili poslední členové rodiny Becherů, tajemství receptu, podle kterého se vyrábí slavný hořký likér. Poslední dva z nich odpovídají za to, aby Becherovka chutnala co nejvíce jako tenkrát. Je těžké podle nich Becherovku vyrobit?

Kdo jsou dva vyvolení, kteří znají recept na Becherovku? Oba dva pracují v Karlových Varech. Jeden je ředitelem pro strategii a rozvoj výroby, druhý výrobním ředitelem továrny. Nemohou spolu nasednout do auta, nemohou spolu letěl letadlem a tajemstvím, které znají, jsou vázáni až do konce svého života.

Vladimír Darebník: Pamatuji si algoritmus a vím, kde hledat vodítka

Ředitel karlovarského závodu (ústředí společnosti Jan Becher sídlí v Praze, pobočka v Karlových Varech má na starosti výrobu a logistiku) sám sebe považuje spíše za zálohu než za aktivního strážce tajemství Becherovky.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.