Na degustaci whisky v pražském Bugsy´s baru se sešli Dušan Odstrčil, Mirka Pokorná a Václav Vojíř.
Foto: David Turecký
Tři znalci a dvě skleničky single malt whisky. Pokračujeme v degustaci se třemi lidmi, kteří whisky rozumějí, tentokrát single malt whisky ze dvou oblastí Skotska. Přečtěte si, která whisky se hodí i k snídani a jak chutná láhev stočená z jediného výjimečného sudu.

Pokračujeme v degustaci whisky. Po míchané whisky se na řadu dostavá skotská single malt. Degustovat budeme dvě různé whisky, každá má jiný charakter a zaujme trochu jinou skupinu lidí. Přečtěte si, jak jsme degustovali.

Kvůli whisky se v pražském Bugsy's baru se sešli hned tři znalci tohoto destilátu. Jako první dorazil majitel Bugsy's Václav Vojíř. Je sice známý hlavně koktejly, ale pro whisky má slabost. Dlouhý seznam lahví ze zajímavých palíren, které má v baru na nápojovém lístku, zaručuje, že večer bude stát za to.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.