Start loňského maratonu na Staroměstském náměstí
Foto: ČTK
Večer před závodem těstoviny, k snídani nejlépe ovesná kaše na sladko a pečivo se sýrem, radí před blížícím se pražským maratonem expert na výživu Petr Havlíček. Více o maratonu si přečtěte v IN magazínu Hospodářských novin, který vychází ve středu 9. května.

Už tento víkend vyběhne do pražských ulic devět tisíc účastníků hlavního závodu Volkswagen Maratonu Praha, další tisíce lidí se zúčastní doprovodných běhů.

Maratonu nepředchází jen sportovní příprava, upravit byste si před závodem měli i jídelníček a pitný režim. Jak se připravit na poslední chvíli po této stránce, poradí výživový expert Petr Havlíček.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.