Šéfkuchař Roman Dolejš a jeho recept na flambované banány. Autor ▪ vlb
Je to jednoduché a přitom efektní. Pár minut přípravy, pak kuchyní vyšlehnou na pár sekund plameny, přidá se kopeček kvalitní vanilkové zmrzliny a flambované banány jsou hotovy. Šéfkuchař pražského hotelu Corinthia Roman Dolejš si vášeň pro podobné recepty přivezl z Karibiku a opravdu ví, co dělá.
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...