Nakoupit kvalitní olivový olej není nic jednoduchého. Je sice unikátní chutí i obsahem zdraví prospěšných látek, ale zároveň je extra panenský olivový olej velmi citlivý na špatné zacházení. Velmi rychle pak ztrácí na chuti i kvalitě.

Takových okamžiků, kdy extra panenský olivový olej ztratí kvalitu, za kterou je rozumné zaplatit více než za klasický slunečnicový nebo řepkový olej, je opravdu hodně – začíná to špatně načasovanou sklizní a nešetrným lisováním a končí to skladováním v obchodě.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se