Víno - ilustrační foto
Foto: Shutterstock
Tentokrát vám přinášíme trochu netradiční tipy. Dva z nich nejsou přímo degustace jídla a pití, ale s gastronomií také naprosto úzce souvisí. A navíc se dozvíte i něco z historie vaření, a to není k zahození. Hezký víkend.

Tříkrálový košt vín U Kapličky

5. – 6. ledna 2013, Vinařství U Kapličky, Zaječí, region Jihomoravský

Zpříjemněte si hned první lednový víkend a vydejte se koštovat lahodná vína. Vinařství U Kapličky si pro své návštěvníky přichystalo jejich degustaci. Na degustačním listu se objeví mladá vína z kolekce Dalibor, Fresh Wine i Selection. A aby byla ochutnávka veselejší, celý večer bude hrát k tanci i poslechu cimbálová muzika. Více zde

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.