České hospodské koktejly se mohou lišit barvou a objemem, pár věcí ale mají společných. Především lidovou cenu a lidovou invenci, která se při jejich vytváření nedala spoutat ohledy na chuť ani organismus, který se s nimi musí těžce vyrovnávat. Projděte si krátkou kuchařku hospodských smrťáků, které se dají vyrobit z lihoviny českému srdci nejbližší, totiž z tuzemáku.

Drátěnka: Jednoduchý koktejl, složený z poloviny z tuzemáku a z poloviny z octa. Servíruje se v klasické sklence na velký panák. Jen pro odvážné.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se