Restaurace - ilustrační foto
Foto: Shutterstock
Dobře se najíst mimo Prahu? Mnohem menší problém než kdy dřív. Pavel Maurer doporučuje pět podniků mimo hlavní město, kde má gastronomie opravdu úroveň. Přečtěte si, co tu ochutnal a proč to ocenil.

Špičková gastronomie už není jen záležitostí Prahy. Podniků, které mají co nabídnout i zhýčkaným chuťovým buňkám, přibývá podle Pavla Maurera ve všech regionech, jak je vidět podle stále silnějšího zastoupení mimopražských restaurací v jeho bedekru Grand restaurant.

V rámci přípravy gastronomického festivalu Grand restaurant, který nabízí za rozumnou cenu degustační menu ve stovce nejlépe hodnocených restaurací po celém Česku (je to možné ještě v průběhu tohoto týdne), si to ověřil v praxi. Kde mu chutnalo?

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.