Restaurace - ilustrační foto
Foto: Shutterstock
Dobře se najíst mimo Prahu? Mnohem menší problém než kdy dřív. Pavel Maurer doporučuje pět podniků mimo hlavní město, kde má gastronomie opravdu úroveň. Přečtěte si, co tu ochutnal a proč to ocenil.

Špičková gastronomie už není jen záležitostí Prahy. Podniků, které mají co nabídnout i zhýčkaným chuťovým buňkám, přibývá podle Pavla Maurera ve všech regionech, jak je vidět podle stále silnějšího zastoupení mimopražských restaurací v jeho bedekru Grand restaurant.

V rámci přípravy gastronomického festivalu Grand restaurant, který nabízí za rozumnou cenu degustační menu ve stovce nejlépe hodnocených restaurací po celém Česku (je to možné ještě v průběhu tohoto týdne), si to ověřil v praxi. Kde mu chutnalo?

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.