Tenhle recept si žádá kuchaře-amatéra s ambicí. Vyžádá si spoustu času, práce, kvalitního červeného vína, o tom, že kohouta nekoupíte v každém řeznictví ani nemluvě. Stojí za to překonat všechny překážky? Ano! Jak je zdolat ukazuje Vladimír Honzák, šéfkuchař pražské restaurace La Gare.
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...