Tržnice SAPA s šéfkuchařem Shahafem Shabtayem.
Foto: HN – Lukáš Bíba
Rýže, curry, ale hlavně čerstvé bylinky. To jsou položky, které nikdy nechybějí v nákupech šéfkuchaře SaSazu při návštěvě pražské tržnice SAPA. Podívejte se, co vládce kuchyně jedné z nejlepších českých restaurací, která vaří asijskou kuchyni, láká do "malé Hanoje". A na mapě si najděte i místa, kam se tu rád chodí najíst.

Bez tržnice SAPA bych vařil jinak, říká šékuchař pražské restaurace SaSaZu Shahaf Shabtay. Proč? Koncept jedné z nejlepších restaurací v Česku je postavený na asijské kuchyni. A ta se bez autentických surovin vařit nedá. Bohužel na českých polích citronová tráva neroste.

SAPA je středisko obchodu pro vietnamskou komunitu v rámci celé Evropy. Tam, kde jinde mají čínskou čtvrť, má Praha svou malou Hanoj. Z gastronomického hlediska je to výhra. Podívejte se, co do SAPA chodí nakupovat Shahaf Shabtay a kam si tu po nákupech zajde na jídlo.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.