Kdy a jak upekla první chléb, si nevzpomíná. Ještě jako studentka Arcibiskupského gymnázia na pražském náměstí Míru podnikala experimenty s domácí pekárnou i kváskem, výsledky ji ale nijak neuchvátily.

Svůj první pecen vlastní výroby, který jí chutnal, si Juliana Fischerová pamatuje už dobře. Při návštěvě strýce ve Spojených státech zkusila geniálně jednoduchý recept na nehnětený pšeničný chléb publikovaný v gastronomické rubrice deníku The New York Times. Tehdy jí bylo 18 let.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se