Prodávat delikatesy, maso, víno, zeleninu a jiné suroviny a zároveň mít na stejném místě i bistro a vařit francouzsky. La Boucherie M a Bistrot M kousek od Arbesova náměstí v Praze jsou podařená dvojčata, jejichž otcem je rodilý Francouz Jean Paul Manzac. A jsou to po čertech dobře vychovaná dítka.

Drobných nedostatků má Bistrot M několik. A odbudeme si je rychle, aby se nám nepletly do jídla. Káva a chladno na záda.

Podávat v době, kdy se v Praze dá snadno koupit čerstvě upražená káva, nápoj z Nespresso kapslí, považuji za projetou šanci k chuťovému zážitku. Zvlášť když si Bistrot M zakládá na výběru špičkových surovin. Nespresso nechme do kanceláří vedle. V bistru tohoto formátu očekávám rafinovanější nabídku.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se