Jaroslav Procházka
Foto: Archiv Jaroslava Procházky
Jaroslav Procházka, generální ředitel brněnské společnosti Infinity, která navrhuje podniková řešení IT, rád zajde se svými obchodními partnery na oběd do restaurace La Bouchée. Osobně doporučuje jehněčí nebo králíka.

Vybrat správnou restauraci na oběd s obchodními partnery není jednoduché. Server IHNED.cz proto oslovil manažery, podnikatele a obchodníky, pro které jsou restaurace často druhou "kanceláří". V jednoduchém dotazníku popsali místo, které by pro byznys lunch doporučili i ostatním kolegům. Ať už kvůli dobrému jídlu, prostředí nebo obsluze.

Generální ředitel společnosti Infinity Jaroslav Procházka doporučuje brněnskou restauraci La Bouchée.

Proč jste vybral zrovna tuto restauraci?
Používají výhradně místní čerstvé suroviny. Pro jehněčí maso v biokvalitě jezdí rovnou k chovatelům z Bílých Karpat, hovězí maso a vynikající bio kozí sýr přiváží z farem na Vysočině.

Nabízí restaurace ve všední dny zvýhodněné (byznys) menu?
Ano.

Je něco zajímavého na prostředí restaurace?
Velmi domácí atmosféra.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.