Pokud se na karlovarském festivalu rozhodnete dát si mezi filmy něco rychlého k jídlu, nemůžete minout velkou Bageterii Boulevard hned vedle hotelu Thermal. Ryze český fastfoodový řetězec letos postavil dočasnou restauraci už potřetí a každý den prodá filmovým fanouškům tisíce baget.

Já jsem si tu dala sraz s jejím zakladatelem Petrem Cichoněm, který bagetový byznys začal budovat už na střední škole. Zatímco značky balených baget Crocodille a restaurací Bageterie Boulevard jsou dobře známé, o jejich zakladateli se toho moc neví. Jak sám říká, rozhovory dává průměrně jednou za pět let. Jaký je tedy muž, kterému se ze skromné výrobny obloženého pečiva podařilo vybudovat miliardový byznys?

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se