- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Café Buddha v Praze na Vinohradech je komornější verzí známého stejnojmenného podniku.
Kuchyň vede zkušená thajská kuchařka z Bangkoku.
Dvěma pilíři restaurace jsou autentické speciality thajského venkova a asijské fusion.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Slunečnicový chlebíček, pomazánka z cizrny nebo kuskusový makovec. Děti v libereckých školách možná ve společných jídelnách brzy najdou...
11. 2. 2015 ▪ 2 min. čtení
Španělské jednohubky tapas se narodily do chudoby, ale vyrůstají v luxusu
Speciální chuťovky se původně skládaly z toho, co měl kuchař právě po ruce. Nyní jsou tapas tématem mnoha gastronomických soutěží a menu...
9. 2. 2015 ▪ 3 min. čtení
Ekonom
Na sushi do Koishi chodí i hokejisté z NHL. Je lepší než v Edmontonu
Restaurace Koishi se prezentuje unikátní podobou euroasijské fusion kuchyně. Sushi sushimistra Noritady Saita je považováno za nejlepší v...
13. 2. 2015 ▪ 4 min. čtení
Krále sýrů z Tasmánie přibližuje výstava v muzeu v Ústí nad Orlicí
Neobyčejný život Milana Vyhnálka, který emigroval v roce 1949 přes Německo do Tasmánie v Austrálii, přibližuje návštěvníkům výstava v Ústí nad...
4. 3. 2015 ▪ 3 min. čtení
Recept
Italové na tatarák s topinkou na sádle zírali, ale nakonec byli nadšení
Na talíři kuličky koření, kopeček namletého hovězího masa, kostička jakéhosi želé, k tomu tenké topinky na sádle a stroužek česneku. Český...
8. 2. 2015 ▪ 3 min. čtení
Téma: jídlo
Cvrčci v granulích? Miliardový byznys jde s trendy a zákazníci slyší na odlišnosti
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Život se zvířaty
11. 4. 2024 ▪ 7 min. čtení
Nevypadá to jako něco, co byste si sami uvařili? Nejezte to, radí odborník
5. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Šéf Kellogg’s doporučil chudým, ať večeří cereálie. Teď sklízí kritiku a přirovnání k francouzské královně
29. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Téma: jídlo
Cvrčci v granulích? Miliardový byznys jde s trendy a zákazníci slyší na odlišnosti
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Život se zvířaty
11. 4. 2024 ▪ 7 min. čtení
Spotlight
Špatná strava má větší podíl na úmrtích než alkohol a kouření. Základ je ovoce a zelenina, klidně i svíčková
3. 4. 2024 ▪ 2 min. čtení
Nevypadá to jako něco, co byste si sami uvařili? Nejezte to, radí odborník
5. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Šéf Kellogg’s doporučil chudým, ať večeří cereálie. Teď sklízí kritiku a přirovnání k francouzské královně
29. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Vybíráme z HN
Stavba
Nejčastější chyby podle Ferdinanda: sezení na terase, automatická závlaha či málo jahod a pokory
Ferdinand Leffler je zahradní architekt a zakladatel ateliéru Flera. Je známý z pořadu České televize Ferdinandovy zahrady.
17. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Kulturní tipy: Buď na bedně, anebo v bedně, drahokam Anny K. či Vrstvy času
Ten, co slaví každý den (Česko, 2024) FILM, režie M. Vrbický, distribuce Aerofilms, v kinech od 18. 4. Buď na bedně, anebo v bedně! Podle...
19. 4. 2024 ▪ 2 min. čtení
Hlavně popřít realitu! Úvod do Babišovy postfaktické politiky v jednom příběhu
Debata o evropském migračním paktu v Poslanecké sněmovně ukázala, jakým směrem se ubírá současná česká politika. Od fakticity, identifikace...
19. 4. 2024 ▪ 3 min. čtení